Bejelentkezés Termékek Elérhetőségek Utazási utalványok

Szilveszter Rómában

Ellátás:
reggeli 
Szálláshely:
3* 
Utazás:
autóbusszal 
Típus:
körutazás 
Indulás helye:
Budapest 
Hivatkozási szám:
184457
  1.00
  1.00
Ft / fő teljes ár
EmlékeztetőNyomtatásFoglalja le!
Értékelés:
!
pont
Ez a szálláshely még nem kapott értékelést.
Legyen Ön az első, ha már járt itt!

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás telefonáljon most!

Központi ügyfélszolgálati telefonjaink az utazási irodákhoz: 06 1 881 7400, 06 20 884 9400
- vagy hívhatja az irodáinkat közvetlenül az
itt található számokon!

Ha további információra van szüksége
- írja meg kérdését vagy
- küldjön on-line foglalást érdeklődése nyomatékosítására!

1. nap:
Indulás 05.00 órakor Budapestről. Folyamatos utazás Olaszországba. Szálláshely elfoglalása Firenze környékén az esti órákban.2. nap:

Reggeli után utazás Toszkána fővárosába, és egyben kulturális központjába, Firenzébe, mely az Appeninek dombjai között terül el, az Arno folyó völgyében és történelmi városközpontja a Világörökség része. Gyalogos városnézés keretében ismerkedés a legfontosabb látnivalókkal: Santa Croce templom, Firenze pantheonja - Dante szülőháza - a Dóm, Brunelleschi híres kupolájával - Keresztelőkápolna a lenyűgöző bronz kapukkal - Giotto torony - Piazza della Signoria - Uffizi képtár (kívülről) - Ponte Vecchio a kis ékszerboltokkal. Rövid szabadprogram után továbbutazás a Róma melletti szálláshelyre.3. nap:

Reggeli után egész napos városnézés Rómában. Az ókori Rómával az ismerkedést a Colosseummal kezdjük. Miután láttuk a legnagyobb római építményt, végigsétálunk a Forum Romanumon, a császári fórumokon, a Palatinus-dombonés Capitolium dombon. Délután a kereszténység központjába, a Világörökség részét képező Vatikáni Államba látogatunk: Először a világ egyik leggazdagabb gyűjteményét, a Vatikáni Múzeumotés a Sixtus-kápolnát nézzük meg. Ezt követően a Szent Péter-bazilikába látogatunk, ahol megnézzük a templomon kívül a pápák sírját, majd a Bazilika előtti csodás barokk teret ismerjük meg és elsétálunk az Angyalvárhoz. Este visszautazunk a szálláshelyre.4. nap:

Reggeli után folytatjuk az ismerkedést Rómával. Gyalogos séta keretében az alábbi nevezetességeket tekintjük meg: Viktor Emanuel emlékmű - Trevi kút - Piazza di Spagna - Pantheon - Piazza Navona. Délután szabadprogram.
Programlehetőségek szilveszter estére

1. Korai vacsorát követően a szállodában maradnak és pihennek.
A szálloda nem szervez szilveszteri mulatságot vagy más programot egyéb csoportok számára és a mi csoportunk számára sem.

2. Korai vacsorát követően este 21.00 óra körül a csoport autóbuszával bemennek a metró végállomásig, majd metróval Róma belvárosába és ott a szabadtéri programokon, koncerteken vesznek részt. Ezekről részletesebben majd az idegenvezető fog tudni tájékoztatást adni, nem minden esetben vannak meg a végleges programok. A csoport együttesen (szintén metróval, majd a saját autóbusszal) hajnali 2 óra körül fog visszamenni a szállodába. Aki ennél később szeretne visszatérni, egyénileg teheti meg.

3. Korai vacsorát követően este 21.00 óra körül a csoport autóbuszával bemennek a metró végállomásig, majd metróval Róma belvárosába és ott egy Piazza Navonához közeli étteremben a szervezett vacsorán vesznek részt.

A menü:
Prosecco aperitivnek kis kóstolókkal,
Választható előétel: Vegyes felvágott és sajttál vagy halas előétel,
Választható első fogas: rizotto tenger gyümölcseivel vagy vargányagombás tészta
Választható második fogás: hal vagy hús körettel,
Bor, ásványvíz, éjfélkor pezsgő es töltött disznóláb lencsével majd panettone
Vacsora közben élő zene.

A vacsora ára: 33.900 Ft/fő

A csoport együttesen (szintén metróval, majd a saját autóbusszal) hajnali 2 óra körül fog visszamenni a szállodába. Aki ennél később szeretne visszatérni, egyénileg teheti meg.

A Szilveszteri vacsora itthon fizetendő, kint már nincs lehetőség a megrendelésére.5. nap:

Késői reggelit követően indulás Assisibe, ahol Szent Ferenc életével ismerkedünk. Az Assisi Szent Ferenc-bazilika és kolostor díszítése Giottonak és tanítványainak érdeme és páratlan szépségű és már több mint 15 éve a Világörökség része. A templom megtekintése után városnéző séta és szabadidő következik. Este a tranzitszállás elfoglalása Firenze környékén.6. nap:

Reggeli után hazaindulás Magyarországra. Folyamatos utazás, hazaérkezés Budapestre a késő esti órákban.
 
Töltődik a foglalási lap